پیتزا مخلوط مخصوص

گوشت چرخ کرده 200 گرم

فلفل دلمه ای 1 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری

قارچ 200 گرم

پیاز 1 عدد

کالباس 200 گرم

پنیر پیتزا به مقدار لازم

نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه

پیاز را خرد کنید و درون تابه به مقداری روغن تفت دهید تا نسبتا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده، پودر آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید و لعد از سرخ شدن گوشت آن را از روی اجاق بردارید.

کالباس را خرد کنید، قارچ را حبقه حلقه کنید و فلفل دلمه ای را نیز ریز خرد کنید.

در این مرحله خمیر پیتزا را به صورت نازک پهن کنید و رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید و روی خمیر پیتزا بریزید طوری که به همه قسمت های خمیر برسد سپس مقداری پنیر روی آن بریزید سپس قارچ و کالباس که قبلا خرد کردیم و همینطور مایه گوشت را روی خمیر می ریزیم و روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم در مرحله بعدی فلفل دلمه ای ریز خرد شده را روی پنیر می ریزیم و آن را داخل فری که از قبل گرم کردیم می گذاریم.

20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد بعد از 20 دقیقه به مدت دو سه دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پنیر پیتزا هم طلایی شود.

پیتزای ما آمادست.نوش جان

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *