نکات کلیدی و طلایی پخت لازانیا

نکاتی برای بهتر و خوشمزه تر شدی لازانیا

1. مایه لازانیا کم چرب باشد گوشتی هم که استفاده می کنید چربی نداشته باشد.

2. پیاز مورد استفاده خیلی ریز خرد شده باشد.

3.  اگر از رب استفاده می کنید مقدارش خیلی کم باشد.

4. ظرف انتخابی شما بهتر است نسبتا کوچک و در واقع جمع و جور باشد. 

5. اولین لایه شما سس سفید یا مایع لازانیا باشد.

6. بعد از گذاشتن آخرین ورقه لازانیا مقداری سس سفید روی آن ریخته و بعد مقدار زیادی پنیر پیتزا بریزید.

7. قبل از قرار دادن لازانیا در فر مقداری آب روی مواد اسپری کنید.

8. بعد از خارج کردن لازانیا از فر بلافاصله آن را سرو نکنید این کار باعث می شود لازانیا پخش نشود و شکل منسجم خود را حفظ کند.

PhotoGrid_1473190607960

طرز تهیه لازانیا رو هم براتون می ذارم امید وارم خوشتون بیاد.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده نیم کیلو

پیاز متوسط دو عدد

رب گوجه

سس گوجه فرنگی

پنیر پیتزا

روغن

نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن

لازانیا یک بسته

طرز تهیه

پیاز رو نگینی یا خلال میکنیم و با کمی روغن و زردچوبه میذاریم روی حرارت، کمی که سبک شد گوشت چرخ کرده رو با کمی فلفل سیاه بهش اضافه میکنیم و حرارت رو ملایم میکنیم تا آب بندازه و کم کم بپزه. گوشت باید کاملا بپزه و امیدی به پختنش توی فر نداشته باشید. بعد از اینکه گوشت رنگش عوض شد و پخت(حدود بیست دقیقه) نمک و رب گوجه رو بهش اضافه میکنیم. حدودا یک لیوان هم بهش آب اضافه میکنیم. بعد از اینکه مایع خوب مخلوط شد آویشن رو هم اضافه میکنیم و زیرشو خاموش میکنیم. نودل ها رو هم طبق دستوری پشت جلدشون در آب جوش و روغن میریزیم و بعد از ده دقیقه آبکش میکنیم. ظرفی که مناسب فر باشه انتخاب میکنیم و کفش رو خیلی خیلی کم چرب میکنیم. مقداری سس میریزیم و بعد نودل ها رو پهن میکنیم تا کف ظرف رو کاملا بگیره. در هر لایه روی نودل ها پنیر و مواد و باز پنیر و لایه بعدی. این روند رو ادامه میدیم تا مواد تموم بشن. لایه آخر هم پنیر اضافه روی تمامسطحش میکشیم.

روی ظرف رو با یه فویل میپوشونیم و داخل فر با دمای 220 تا 270 حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت حاضره. نوش جونتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *