طرز تهیه کیک خیس

مواد لازم:

شکر ۱.۵ لیوان

روغن مایع ۱.۵ لیوان

شیر ۱.۵ لیوان

آرد ۲ لیوان

تخم مرغ ۴ عدد

بکین پودر ۱.۵ قاشق چای خوری

وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری

پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری سر پر

ابتدا روغن،شکر،شیر و پودر کاکائو را در ظرفی ریخته و کامل مخلوط می کنیم تا یک دست شود سپس یک لیوان از مایع اماده شده را برمی داریم و کنار می گذاریم در مرحله بعدی بکین پودر و وانیل و همچنین آرد الک شده را به مایع اضافه می کنیم و تخم مرغ ها را دونه دونه به مواد اضافه می کنیم و مواد را با کمک همزن هم می زنیم سپس یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم و چربش می کنیم و مواد را داخل آن ریخته و در فر قرار می دهیم بعد از پخت کامل برای چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی کیک هم برشته شود و بعد از این مرحله کیک را به حالت داغ داغ از داخل فر خارج کرده و به همان صورت داغ یک لیوان از مایع را که قبلا کنار گذاشته بودیم را روی کیک می ریزیم و می گذاریم تا خنک شود. بعد آن رو برش می زنیم.

برای تزیین می توانید از انواع مغز ها و حتی پودر نارگیل هم استفاده کنید.

کیک خیس ما آمادست.نوش جان

شرایط فر:

۱۸۰ درجه یانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه توجه داشته باشید که فر را باید از قبل روشن کنید تا گرم شود بعد مواد را داخل فر قرار دهید.

تزیین با استفاده از مغز گردو رو هم می تونید در تصویر پایین مشاهده کنید.

 

PhotoGrid_1473058858869

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *