طرز تهیه باسلق

 photo_2016-08-07_15-17-40

نشاسته 2/1 پیمانه

آب 1 پیمانه

لاب 4/1 پیمانه

شکر 1 پیمانه

کره 1 قاشق چای خوری

گردوو پودر نارگیل به مقدار لازم

نشاسته را در ظرفی ریخته و آب را به آن اضافه می کنیم و نشاسته را در آب حل می کنیم سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و مایع را روی حرارت ملایم قرار می دهیم کمی بعد گلاب را به آن ضافه می کنیم و می گذاریم تا مایع غلیظ شود و به اصطلاح سفت شود در مرحله آخر کره را اضافه کرده و آن را از روی حرارت بر می داریم.بعد از اینکه کمی خنک شد گلوله های کوچکی از آن را درست می کنیم و آن را درون پودر نارگیل می غلتانیم و بعد با گردو تزیین می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *