تهیه کیک بدون نیاز به فر

photo_2016-08-03_22-27-49

 

مواد لازم:

بیسکوئیت پتی پور 2 بسته

شیر 3 پیمانه

شکر 3/2 پیمانه

نشاسته گندم با ذرت 5 قاشق غذا خوری

پودر کاکائو 4تا  5 قاشق غذا خوری

وانیا 4/1 قاشق چایخوری

کره 6 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

شکر، نشاسته، پودر کاکائو، وانیل را در شیر حل می کنیم به صورتی که یک مایع کاملا صاف به دست آید و گلوله ای از نشاسته و پودر کاکائو داخل آن نباشد سپس مایع را با شعله ملایم حرارت می دهیم تا غلیظ شود.بعد کره را درون آن ریخته و آن را از روی شعله برمیداریم.

در مرحله بعد مقداری از مایع را کف ظرفی ریخته و مقداری از آن را نیز به دیواره های ظرف می زنیم بعد یکی یکی بیسکوئیت ها را برداشته به یک طرفشان از مایع غلیظ شده می زنیم وبه صورت ایستاده و پشت سر م درون ظرف می چینیم این کار را تا اخر انجام می دهیم و بعد بقیه مایع را روی بیسکوئیت ها می ریزیم ،چند بار هم ظرف راتکان می دهیم تا مایع کامل در همه جا پخش شود بعد آن را درون یخچال قرار می دهیم تا ببندد. برای تزیین می توانید از توت فرنگی و گاناش استفاده کنید.(طرز تهیه گاناش رو براتون می ذارم)

نکات کلیدی:

کیک هرچقدر بیشتر در یخچال بماند خوشمزه تر خواهد شد.

درون کیک می توانید از مقداری خامه هم استفاده کنید که باز باعثبهتر شدن طعم آن می شود.

طرز تهیه گاناش:

برای تهیه گاناش ساده فقط شکلات و خامه مورد نیاز است و مقدار شکلات و خامه مساوی است ، خامه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه داغ شد شکلات را اضافه کنید و مخلوط کنید تا شکلات ذوب شود.وبعد آن را روی کیک بریزید.

نوش جان

ballerina-cake-1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *